In mijn fotostudio maak ik leuke, ontspannen foto’s van je kind(eren), het gezin of de hele familie. Maar met net zoveel plezier en passie voor fotografie kun je bij me terecht voor foto’s van huisdieren en bijvoorbeeld zwangerschapsfotografie. Daarnaast maak ik professionele zakelijke portretten en bedrijfsreportages. Allemaal met veel tijd en geduld. Mijn insteek is “iedereen is mooi”. Ik maak er een ontspannen sfeer van, zo zorgen we er samen voor dat het een gezellige tijd wordt en weet ik je altijd te verrassen met een mooie reportage. Ik fotografeer in de studio en op locatie. Onder andere newborn baby’s tussen de 6 en 14 dagen oud fotografeer ik lekker ontspannen bij je thuis. Kijk voor meer info daarover op droombabyfotografie.nl. Ik vind het ook heel belangrijk dat er van alle ouderen mooie foto’s komen. We komen er vaak pas achter dat we die niet hebben als het te laat is. Ik heb mij gespecialiseerd in seniorenfotografie. Ik neem daarvoor alle tijd die nodig is en zorg voor een natuurlijk portret zoals je ouder(s) écht zijn. Kijk op senioren.fotodivita.nl voor meer info.
Ik werk alleen op afspraak. Zo kunnen we goed plannen en hoef je nooit lang te wachten. Om de mooiste resultaten te krijgen hebben ook professionele foto’s nabewerking nodig. Ik optimaliseer de kleur, het contrast en de uitsnede. In overleg worden enkele foto’s ook zwart/wit, soms met een kleurdetail of sepia gemaakt. Ik gebruikt hiervoor de beste bewerkingssoftware en in combinatie met heel veel ervaring geeft dit een prachtig resultaat. Dit betekent dat je de foto’s niet direct kunt uitzoeken maar dat je het optimale resultaat na een paar werkdagen kunt komen bekijken. Daar waar nodig zal ik je assisteren en adviseren bij het bestellen van de foto’s. Zodat je altijd de juiste keuzes maakt en een prachtig resultaat mee naar huis krijgt.
Het is handig om voor het uitzoeken van de foto’s alvast te bedenken wat je met de foto’s wilt doen. Heb je een mooie plek boven de bank of een kale muur boven het dressoir? Meet die plek alvast op en maak er desnoods een foto van met uw telefoon. Zo kan ik je helpen met het maken van de juiste keuze, zodat het resultaat optimaal is voor juist díe speciale plaats.
Het afdrukken van de foto’s doe ik allemaal zelf. Hierdoor worden de foto’s precies zoals ik ze bedoeld heb en kan ik daardoor dus de beste kwaliteit garanderen. Wil je de mooiste foto op canvas? Ook die worden in eigen atelier gemaakt op een hoge kwaliteit linnen. Natuurlijk kun je ook kwaliteitsafdrukken laten maken op fotopapier. Die kunnen we dan vakkundig opplakken en inlijsten in een lijst naar keuze. Ik heb een groot assortiment lijsten voor je geselecteerd. Voor canvasfoto’s heb ik ook een collectie (bak)lijsten. Maar natuurlijk er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je je foto’s onder andere ook op plexiglas of dibond laten maken. Deze mogelijkheden worden allemaal besproken tijdens het uitzoeken van de foto’s.
Bel, app (06-10513410) of mail me en vraag naar alle mogelijkheden. Voor de prijs hoef je het niet te laten want de opnamekosten beginnen al bij 50 euro (voor maximaal 2 personen).