Alle bestelde foto’s, vergrotingen en canvasprints worden door mijzelf afgedrukt en ingelijst. Ik ben ooit begonnen als fotolaborant en met die kennis en jarenlange ervaring druk ik alle foto’s af zoals ik ze bedoeld heb. 
Voor het inlijsten van je mooiste foto’s is Foto di Vita een vertrouwd adres. Samen kijken we wat het mooist past bij de foto en bij je interieur. Door lange ervaring en keuze uit meer dan 200 soorten lijsten komen we altijd tot een mooi resultaat. 
De collectie lijsten is groot en veelzijdig. De lijsten kunnen in elke denkbare maat worden gemaakt. Samen bekijken we of het mooier is om een passe-partout toe te voegen en welke kleur het mooist zou staan. Ook hebben we verschillende opties in glas zoals standaard glas, ontspiegeld glas en als je het écht heel mooi wilt maken, lijst ik in met museumglas. Dat is zo mooi en helder dat het net lijkt of er geen glas voor zit. De foto’s  kunnen ook worden opgeplakt. Ze worden dan verlijmd op een kartonnen of kunststof plaat om bobbelen in de lijst te voorkomen.
Ik lijst natuurlijk je studiofoto’s vakkundig in. Maar ook je eigen foto’s, schilderijen, litho’s, etsen, oorkondes, borduurwerken en alle andere kunstwerken worden professioneel ingelijst.
En alle lijsten ook te bestellen met een spiegel. Zo krijg je een mooie eenheid aan de muur.
Maak vrijblijvend een afspraak als je iets wilt laten inlijsten, dan neem ik alle tijd om je advies te geven. Samen komen we tot het mooiste resultaat.