Ik ben Diana Bekker -Professioneel fotograaf-

Foto di Vita staat voor foto’s van het leven en voor het leven. Foto’s van alle fases van het leven. Van newborn tot seniorenfotografie en alles daar tussenin. Ik hou van mensen en dieren en fotografie is mijn passie. Ik ben een gezellige, spontane maar vooral professionele fotograaf. Ik fotografeer graag in mijn studio, maar ook net zo lief op locatie. 
Ik fotografeer al vele jaren en heb mijn eigen bedrijf sinds 2000. Mijn start in het fotolab bleek een zeer waardevolle leerschool. Tegenwoordig worden alle vergrotingen en canvassen door mij zelf afgedrukt waardoor een hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd. Een foto die ik afdruk wordt dus altijd zoals ik hem bedoeld heb.
Ik ben getrouwd en moeder van een knappe zoon, die tegenwoordig ook graag fotografeert en video’s maakt. Zo trekken we er regelmatig op uit om samen te fotograferen. Verder is hij ook mijn favoriete model. 

Iedereen is mooi en iedereen is speciaal. Ik neem er de tijd voor om je op je gemak te stellen en je daardoor op je mooist te fotograferen. Ik word geïnspireerd door de puurheid van kinderen en dieren en door de levenswijsheid van senioren. Ik heb geluk dat ik kan doen wat ik het liefste doe, en daardoor altijd met plezier aan het werk ga.. —Diana Bekker

Foto di Vita verzorgt fotosessies in de regio Woerden, Leidsche Rijn, IJsselstein, Nieuwegein, Bodegraven en Gouda. Maar maakt ook newborn- lifestyle- gezins- en huisdierreportages op locatie door het hele land.
Bekijk mijn werk