Is het niet vreemd dat onze ouders en grootouders bijna nooit een professionele foto laten maken? Zij zijn onze geschiedenis en zijn ons zeer dierbaar, toch hebben we bijna nooit een mooie foto van hen, zoals ze nu zijn.
Het is voor kinderen en kleinkinderen minstens net zo leuk om foto’s van hun ouders en grootouders te hebben dan andersom. Dus ik wil er mijn missie van maken om iedere oudere op een bijzondere manier te vast te leggen. Voor nu en zeker ook voor later. Als we in de toekomst kijken, is het toch heel mooi als u herinnerd wordt door middel van een prachtig portret. Ik wil ook juist díe mensen fotograferen die zelf zeggen nooit mooi op de foto te staan. Misschien soms een rimpeltje meer, maar ieder mens is mooi! 
De foto’s maak ik bij u (uw ouders of grootouders) thuis. Gezellig aan de keukentafel of een ander favoriete plek. Eerst leg ik uit wat er gaat gebeuren. Zodat u weet wat er verwacht wordt. Ik zorg voor een achtergrond en breng een paar lampen mee. Dan maken we een gezellig babbeltje terwijl ik ondertussen de foto’s maak. Door de ontspannen sfeer, en met mijn passie en het juiste licht, leg ik uw schoonheid en persoonlijkheid vast. Zo zult u zich even heel speciaal voelen en bent u verzekerd van een serie prachtige portretten om trots op te zijn, voor uzelf maar ook voor uw kinderen en kleinkinderen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!
Herkent u dit? Spreekt het u aan?
Bel of mail me voor extra informatie of een afspraak.