Vandaag is een superdag! Foto di Vita is verhuisd! Terug in Woerden, waar het ooit begon. Ik heb mijn studio 5 jaar gehad in het mooie Linschoten. Met heel veel plezier trouwens. Veel leuke mensen ontmoet en leuke dingen gedaan. Dus ik vertrek wel een beetje met pijn in mijn hart. Maar Woerden is voor mij de plek waar mijn roots liggen, waar ik geboren ben en waar ik heel graag weer naar terug wilde.

Ik vond dat het na 20 jaar huren tijd werd voor een eigen pand. De Coronacrisis heb ik aangegrepen om een pand te kopen, zelf helemaal op te knappen en te verbouwen tot een mooie ruime fotostudio. Ik heb er enorm veel ruimte bijgekregen. Een hele bovenverdieping waar ik mijn atelier heb gemaakt. Ik wilde het eerst werkruimte noemen maar het is zo groot en mooi dat atelier een beter woord is. 🙂 Ik kan daar foto’s afdrukken, vergrotingen en canvasprints maken, inlijsten en opspannen en nog veel meer.

Verder heb ik nog een groot kantoor van 40m2 dat ik graag wil verhuren. Nu gebruik ik het nog als opslag van rommel maar als ik een leuke huurder vind kunnen we samen kijken hoe we dat kunnen gaan inkleden. Het is een zelfstandige ruimte met gezamenlijk gebruik van keuken en toilet en voordeur. Er is een eigen trap naar boven en het kantoor heeft verwarming en airco. Dus mocht je interesse hebben wil ik het je graag laten zien.

In verband met Corona heb ik helaas nog geen officiële opening kunnen vieren, maar ben je nieuwsgierig en wil je een keer komen kijken? Dan ben je van harte welkom om een keertje langs te komen. Wel even een belletje of appje want ik ben daar niet altijd aanwezig en zou het jammer vinden als je voor een gesloten deur staat. Schroom niet want ik ben er trots op en wil graag mijn nieuwe plekje showen. De koffie en thee staan altijd klaar! 🙂